Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Candice Accola

okye7n.jpgSzületési név:Candice Accola

Becenév:Candy,Candy Cola

Születési hely:Orlando,Florida,USA

Születési idő:1987.május 13.

Foglalkozás:Színész,Énkesnő

Partner:Nincs

Magasság:164 cm

Szemszín:Kék

Hajszín:Barna

Csillagjegy:Bika

KEZDETEK ÉS KARRIER

Candice Accola 1987. május 13-án született Orlandoban, Florida államban. 2007-ben kapta elsõ szerepét a Pirate Camp címû filmben, és ez be is indította a karrierjét. Még ebben az évben kiválasztották egy epizódszerepre a "How I Meet Your Mother" címû sorozatban, illetve feltûnhetett az Oscar nyertes JUNO címû alkotásban is egy rövid ideig.

Újabb két szerep követte az elõzõket. Brittany Snow oldalán játszotta Melody szerepét az On The Doll filmben, majd ezt követte az X's & O's kicsi szerepe. Jelenleg csak úgy tartják számon, mint "DeadGirl"-t, mert ebben a filmben már fõszerepet játszott. 2010-ben pedig két film is érkezik, amelyekben Candice szerepet kapott. 2009-ben beválogatták a nagysikerû THE VAMPIRE DIARIES sorozatba, õ játssza Caroline Forbes szerepét, aki a suli királynõje.

MAGÁNÉLET

Jelenleg nincs férfi az életében. Imád vásárolgatni, és jó barátságot kötött a sorozatbeli kolleganõjével, Nina Dobrev-el. Szabadidejében sokat énekel, és próbálja a zenei karrierjét is sikerre vinni. 2010-ben egy barátja megbetegedett (lyme kór), aminek hatására Candice lelkes kampányba fogott, hogy felhívja a betegség veszélyeire a figyelmet.

 

Évről évre képekben

20072007
20082008
20102010

2.evad.promo.kep.1--9-.jpg