Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Katerina Graham

vampire.jpgSzületési név:Katerina Alexandra Graham

Becenév:Kat,KG

Születési hely:Geneva,Switzerland

Születési idő:1989.szeptember 5.

Foglalkozás:Színésznő,Énekes,Modell

Partner:Nincs

Magasság:164 cm

Szemszín:Barna

Hajszín:Barna

Csillagjegy:Szűz

KEZDETEK

Katerina Alexandra Graham 1989. Szeptember 5-én született a svájci Genfben. Édesapja Joseph Graham, libérai, míg édesanyja Natasha, egy orosz származású zsidó asszony. Los Angelesben nõtt fel. A nagypapája ENSZ nagykövet volt. Katerina héber iskolába járt, ahol elsajátította az angol nyelvet, megtanult spanyolul és franciául, ezen felül beszél egy kicsit portugálul és héberül is. Katerinát kiskorától kezdve különféle kulturák és társadalmak vették körül, és õ úgy érzi, ez csak az elõnyét szolgálta a tanulmányainak. 16 évesen érettségizett le.

KARRIER

Hat évesen kapta meg elsõ reklámszerepét. Olyan termékek reklámarca lett, mint a Barbie vagy a K-Mart. A televíziós szerep sem váratott sokáig, epizódszerepet mint az Isteni Sugallat és a Lizzie McGuire sorozatban is. Tizenöt éves volt amikor a híres koreográfus - Fatima - kiválasztotta, hogy Lil Bow Wow háttértáncosa legyen a BET Awardson, ahol a fekete mûvészeket díjazzák.

A lány színészként, táncosként és énekesként is dolgozott. Az elsõ dal amit írt, a Derailed az egyik Jan-Claude Van Damme film betétdala lett. Egy évvel késõbb találkozott a Destiny's Child egykori producerével Damonnal, aki sokat segített a karrierjén. Számos sorozatban kapott az õ segítségével szerepet, ilyen volt a Hannah Montana, a CSI, a Narancsvidék vagy a Már Megint Malcolm. Mivel tehetséges táncos is volt, a lány számos videoklippben is megjelent a háttérben. Köztük Akon "Mr. Lonely" vagy a B2K's "Why I Love You" c. dalából készült videoklippekben is. 16 éves korában lett a Coca - Cola reklámarca, õ mosolygott a Fanta reklámokban ránk.

Énekesként vokálozott a BEP-nek, együtt dolgozott Snoop Doggal és a Megint 17 címû filmben, nem csak szerepelt, hanem egy dala is felkerült a film zenei albumára. 2009-ben kapta meg a kiugró televíziós lehetõségét a The Vampire Diaries sorozatban. Bonnie karakterét alakítja. 2010-re több filmje várható. A The Roommateben Leighton Meester és Cam Gigandet lesz a partnere. Szintén ebben az évben jelent meg első, hivatalos, önálló száma, amelynek a "Sassy" címet adta.

ÉRDEKESSÉGEK

- Imádja Los Angelest
- A szabadidejét legszívesebben a strandon tölti
- Szereti a "Gay" klubbokat
- Szerepelt Justin Bieber és Usher közös klippjében (2010)

 

2.evad.promo.kep.1--8-.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Évről évre képekben

20072007
20082008
20102010