Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Steven R. McQueen

936full-steven-r.-mcqueen.jpgSzületési név:Terrence Steven R. McQueen

Becenév:Stev

Születési hely:Los Angeles,California,USA

Születési idő:1988.július 13.

Foglalkozás:Színész

Partner:nincs

Magasság:178 cm

Szemszín:Barna

Hajszín:Barna

Csillagjegy:Rák

 

KEZDETEK

Terrence Steven McQueen II 1988. Július 13-án született Los Angelesben, Kaliforniában. Szülei Chad McQueen és Stacy Toten. Keresztfia a népszerű hokijátékosnak, Luc Robitaille-nek. Nagyszülei is színészek voltak (Steve McQueen és Neile Adams) Több féltestvére van. Köztük egy lány, Madison és két fiú Jesse és Chase. Már fiatalon elkezdett harmonikán játszani. Első csókját ötödikes korában kapta egy hawaii táncrendezvényen.

KARRIER

Első szerepét 2005-ben kapta a Threshold című sorozatban. Az Everwoodban visszatérő karakterként volt jelen. Ő alakította Kyle Huntert. 2006-ban a Club Soda rövidfilmben James Gandolfini mellett alakíthatta a "Kölyköt". 2008-ban Chelsea Staub színésznő partnere volt a Minutemen című vígjátékban. Több vendégszereplés után, 2009-ben kapta meg Jeremy Gilbert szerepét a The CW csatorna új sorozatában a The Vampire Diariesben. 2010-ben kapta első igazi főszerepét egy horrorfilmben,  a Piranha-3D című alkotásban, amelyben Dina Meyer, Kelly Brook és Jerry O'Connell mellett tűnik fel.

MAGÁNÉLET

Imádja a hokit, a lovaglást és szeret kick-boxolni is. 2008-ban volt egy rövid románca Chelsea Staub színésznővel. 2009-ben a The Vampire Diaries forgatása miatt átköltözött Atlantába. A felvételek során a hírek szerint összejött Candice Accola színésznővel, aki a sorozatban Caroline karakterét alakítja.

ÉRDEKESSÉGEK

- Szerinte Elisa Cuthbert a legcsodálatosabb színésznő
- Szeretne együtt szerepelni Samuel L. Jacksonnal
- Kedvenc sorozata a Dexter
- Kedvenc weboldala az IMDB
- A Beverly Hills Film Fesztiválon díjjal jutalmazták a Club Soda című filmben nyújtott alakításáért

 

2.evad.promo.kep.1--7-.jpg